360 graden fotografie combineren met Google

Virtuele tour; 360 graden fotograaf;

360 graden fotografie combineren met Google

Bij panovi kunnen we 360 graden foto combineren met Google, dit zorgt voor een hogere en betere ranking binnen de grootste zoekmachine ter wereld. Als we alleen binnen Nederland kijken dan zien wij een forse stijging met betrekking tot het marktaandeel van de Google zoekmachine. 360 graden fotograaf; virtueletour; virtuele tour

Nederland    Desktop    Smartphone    Tablet
Google        91,03%     98,41%           97,73%
Bing             6,59%       0,28%             0,80%
Yahoo!         1,53%      1,06%              0,98%

Bron cijfers : http://gs.statcounter.com | eerste kwartaal 2016

Als u kijkt na deze cijfers dan is het voor een ondernemer erg belangrijk dat hij of zij  goed gevonden word op het internet en met name in de zoekmachine.

[two_third][separator headline=”h3″ title=”

“]

Wat kunt u doen om goed gevonden te worden?

Zorg ervoor dat u een account aanmaakt bij deze website  Google mijn bedrijf en zorg dat de informatie die u verstrekt up to date is.

Daarnaast kan Panovi uw Google Virtuele Tour verzorgen! Deze tours mogen alleen gemaakt worden door een officieel Google Street View Trusted fotograaf.

Even alle voordelen voor u op een rij, met wat een virtuele tour voor uw bedrijf kan betekenen.

1. Hogere en betere zoekresultaten van uw onderneming in Google.

2. Vergroot uw kansen op fysiek bezoek.

3. Perfecte vorm van adverteren.

4. Klanten maken steeds meer gebruik van internet.

5. Genereer traffic naar uw website.

6. Naadloos in te brengen in uw eigen website.

[callout title=”Bekijk onze recente projecten ” button=”Projecten” link=”https://www.panovi.nl/portfolio-google-maps/” buttoncolor=”orange” target=”_blank”][/callout]

 

De Google virtue tour kan gewoon tijdens de openingstijden van uw zaak gerealiseerd worden, u hoeft u onderneming dus niet te sluiten. In de regel staat de tour ook al binnen uiterlijk 3 weken al online, en kunt u volop profiteren van deze kleine investering. U heeft al een google virtuele tour v.a. €295,00 ex btw. En voor een meerprijs van € 125,00 leveren wij u ook 8 prachtige interieur beelden die u kunt gebruiken voor uw website of socialmedia of andere doeleinden. Voor recente projecten verwijs ik u graag naar onze Portfolio hier staat natuurlijk niet alles op wat wij de afgelopen jaren gedaan hebben maar is puur om u even een indruk te geven. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Klant reactie:

Uiterste zorgvuldig en rustig kwam Jacques bij onze winkel DIPI-moto Gilze binnen gelopen om te vertellen wat hij voor me zou kunnen betekenen door middel Virtuele tour, foto’s en film. Met vertrouwen tekende ik akkoord en twee weken later is het gerealiseerd. Niets is Jacques teveel, je kan gewoon merken dat hij het perfect voor mekaar wil hebben. Zeer prettige manier van samenwerking met geweldig resultaat. Ik raad iedereen die van Panovi diensten gebruik wil maken het aan. En eigenlijk kan je anno bijna 2016 niet meer zonder. Wij zijn super tevreden. Dank.

 

Voor meer klant reacties verwijs ik u graag naar de facebook pagina Panovi 

 

[callout title=”Google virtuele tour nodig? ” button=”Contact” link=”https://www.panovi.nl/contact/” buttoncolor=”orange” target=”_blank”][/callout]

google maps business view; Google vertrouwde fotograaf;

Panovi.nl en Jacques Yasemin zijn gecertificeerd als Google fotograaf en opgeleid om foto’s te mogen maken bij bedrijven, wij voeren dan ook met trots de google logo’s op onze website.

Uw Google virtuele tour kan alleen worden gemaakt door een officiële Google vertrouwde fotograaf.