Google Trusted Street View Tours bij Fine Eastern Restaurants (FER)

Panovi maakte Google Trusted Street View tours bij Fine Eastern Restaurants (FER)

De afgelopen weken is Jacques Yasemin en panovi.nl onderweg geweest voor het maken van Google Street View voor de 27 restaurants die zijn aangesloten bij Fine Eastern Restaurants. Panovi heeft dit gerealiseerd door gebruikt te maken van 360 graden fotografie.

Onderscheidend verfijnd

De betere Chinees oosterse restaurateurs in Nederland verenigden zich ruim een kwart eeuw geleden in Fine Eastern Restaurants (FER). Een select gezelschap waarvoor men alleen in aanmerking komt als men een uitstekende reputatie heeft. De FER-restaurateurs bieden gastvrijheid met een glimlach tijdens een culinaire ontdekkingsreis langs de verrassende smaken van het Verre Oosten.

Bij de Fine Eastern Restaurants zijn thans 27 toonaangevende restaurants aangesloten. Vernieuwing en verfijning staan bij de FER-restaurants hoog in het vaandel. Om gasten te blijven verrassen met nieuwe culinaire creaties wordt veel geïnvesteerd in vakgerichte cursussen, culinaire excursies en een continue instroom van jong en vernieuwend oosters kooktalent. De FER streeft dan ook naar een ‘grensverleggend gastronomisch genoegen bij elk bezoek’.

Hier beneden vind u een aantal restaurants waar ik de Google Virtuele Tours heb mogen realiseren.

 

 

Mo FA – Axel

Jasmin Garden – Castricum

The Oriental Swan – Soesterberg

Dynasty – Amsterdam

Wilt u ook beter zichtbaar worden in de grootste zoekmachine ter wereld?

Jacques Yasemin en panovi zijn officieel gecertificeerd als Google street view vertrouwde fotograaf en opgeleid om foto’s te mogen maken bij bedrijven. Panovi is werkzaam door heel Nederland dit is erg handig als u net zoals de FER meerdere filialen heeft verspreid over Nederland, u heeft al een compleet street view pakket vanaf € 295,00

 

Google Street View is slechts een eenmalige uitgave voor realisatie en integratie. Er zijn verder geen maandelijkse kosten voor hosting, gebruik, etc. Voor dit bedrag kunt u er dus jarenlang van profiteren. Voor meer voordelen verwijs ik u graag naar onze pagina:

waarom google street view? Mocht u vraag hier niet in beantwoord worden of wilt u meteen een Google Street View pakket aanvragen ga dan naar de Contact pagina. Een Google virtuele tour mag alleen gemaakt worden door gecertificeerd Google Trusted Street View Fotograaf

Neem contact op