360 graden fotograaf

360 graden fotograaf nodig? Door een erkend 360 fotograaf? Panovi Fotografie brengt omgeving in beeld. Of het is van een grote stad als Breda, historische architectuur of als onderdeel van uw bedrijfsfotografie: Jacques Yasemin is uw fotograaf in het 360 graden foto laten maken. Om de omgeving nog beter in beeld te brengen heeft Jacques zich meer gespecialiseerd in 360 graden panorama fotografie, oftewel een virtuele tour.

360 graden fotografie; 360 graden fotograaf

360 graden fotografie combineren met Google

360 graden fotografie combineren met de zoekmachine Google, dat zorgt voor een hogere en betere ranking binnen de grootste zoekmachine ter wereld. Google hecht steeds meer waarde door verschillende virtuele activiteiten te combineren en een 360 graden foto is daar een van. Onderscheid uzelf van uw concurrenten! De Google virtuele tour kan gewoon tijdens de openingstijden van uw zaak gerealiseerd worden. U hoeft uw onderneming dus niet te sluiten. In de regel staat de tour ook binnen enkele dagen online en kunt u volop profiteren van deze kleine investering. U heeft bijvoorbeeld al een google virtuele tour v.a. € 395,00 ex btw en 3 Bedrijfsfoto’s/detailfoto’s van je bedrijf. Kijk voor deze aanbieding op onze website bij de Google Buisiness View Actie!

360 graden fotografie en de voordelen

360 graden fotografie is een techniek die zich goed leent voor het tonen van bijvoorbeeld locaties zoals, restaurants, hotels en gebouwen op virtuele locaties, zoals een website. Door de speciale opname technieken is het bij 360 graden fotografie mogelijk om de in beeld gebrachte omgeving vanuit verschillende hoeken te bekijken. De kijker is hierdoor in staat om een compleet beeld van de omgeving te verkrijgen. De kwaliteit van de 360 graden fotografie is fraai en het beeld is overweldigend, daarnaast draait de techniek op alle tablet en smartphones. Wil jij een unieke 360 graden foto? Neem dan direct contact op. Voor recente projecten verwijs ik u graag naar onze portfolio . Hier staat natuurlijk niet alles op wat wij de afgelopen jaren gedaan hebben, maar is puur om u even een indruk te geven. 360 graden fotografie; 360 graden fotograaf

Werkwijze als 360 graden fotograaf

Als gespecialiseerd 360 graden fotograaf maken wij gebruik van hoogwaardige apparatuur. Wij maken al onze 360 gradenfoto’s in HDR met een spiegelreflexcamera waardoor een enorme scherpte ontstaat in het beeld. Na dat wij de 360 graden beelden bij u op locatie hebben gemaakt is het tijd voor de nabewerking. In de nabewerking besteden wij extra tijd en hebben wij een speciale techniek ontwikkeld om de beelden nog realistischer te maken.

Klant reactie:

Panovi is vorige week bij ons geweest en heeft zojuist de foto´s van Jeandré Mode online gezet. Geweldige foto’s, goede service en scherpe prijzen. Jacques zelf is zeer (klant)vriendelijk, correct, eerlijk en duidelijk. Wij raden Panovi bij iedereen aan!
Voor meer klant reacties verwijs ik u graag naar de facebook pagina Panovi Lees ook over onze andere diensten: Google streetview trusted, Hoogtefotograaf, Virtuele tour maken , interieurfotografie,
360 graden fotograaf ; 360 graden fotografie * Werkgebied heel Europa buiten Europa in overleg.
* Kilometerkosten: € 0.37/km
* Alle prijzen zijn exclusief 21%btw.
* Voor eventuele wijzigingen in het steetview programma van en door Google is Panovi niet aansprakelijk.