hoogtefotograaf; hoogtefotografie;

Hoogtefotografie

Panovi voegt als hoogtefotograaf een extra dimensie toe aan een foto door de hoogte op te zoeken. Hoogtefotografie, luchtfotografie met een hoogtestatief! Panovi beschikt als hoogtefotograaf over een professioneel, traploos, instelbaar hoogte statief dat tot een hoogte van maximaal 17 meter kan worden uitgeschoven. Dit statief mogen wij overal inzetten zonder dat daar een vergunning voor nodig is. Doordat het zo breed kan worden ingezet zijn de mogelijkheden ongekend voor een hoogtefotograaf en filmer. Daarnaast maken we bij Panovi ook gebruik van een klein handzamer hoogtestatief met een bereik tot maximaal 10 meter.


Hoogtefoto laten maken

Hoogtefotografie is een uitstekend alternatief voor luchtfoto’s. Wij maken hoogtefoto’s meestal op 17 meter hoogte. Op te grote hoogte verdwijnt het verrassende perspectief, terwijl dát juist de charme van hoogtefotografie is. Het liefst houden wij de horizon in beeld, dat zorgt voor het mooie overzicht en boeiende dynamiek van hoogtefotografie. Hoogtefotografie levert een vernieuwend en verrassend perspectief op dat u anders nooit zou zien. Super interessant voor een andere kijk op uw huis, bedrijfspand, familie, feest/evenement of bruiloft. Een heel groot voordeel van het gebruik van een hoogtestatief is dat er geen vergunning nodig is. Panovi maakt vanuit ieder gewenst standpunt hoogtefoto’s, zelfs op plekken waar zich veel mensen bevinden!
hoogtemast; hoogtestatief; luchtfotografie


Waar is hoogtefotografie of luchtfotografie geschikt voor

Hoogtefotografie of luchtfotografie kunnen wij inpandig inzetten bij een evenement of festival inzetten om prachtige en verrassende hoogtebeelden te maken. Beneden vindt u een klein overzicht voor welke doelgroep hoogtefotografie en film geschikt is:
 • Aannemers;
 • Inspectie;
 • Evenementenbureaus en evenementen;
 • Gemeenten;
 • Makelaars;
 • Ondernemers;
 • Projectontwikkelaars;
 • Particulieren;
 • Woningbouwverenigingen;

De wereld vanuit een hoger perspectief is heel boeiend en verrassend.

Een hoogtefoto is de oplossing voor het Drone vliegverbod

Het zonder licentie maken van luchtfoto’s of film met een drone is wettelijk verboden. Volgens de Nederlandse wetgeving is het op dit moment zo geregeld dat als men een drone zakelijk inzet dat er ten alle tijden een vergunning vereist is. Het inzetten van foto-drone’s is wettelijk verboden binnen een straal van 150 meter vanaf bebouwing! Er is nóg een handvol strikte regels voor vergunningen en voorwaarden wettelijk vastgelegd. Meer informatie over het vliegen met drone’s vindt u op de website van de rijksoverheid. Met onze fotomast mogen wij wel gaan en staan waar we willen.


Hoogtemast huren

Fotografen en filmmakers kunnen op afroep gebruik maken van ons hoogtestatief. Dit kan met de eigen camera. Het transport en opbouw ligt bij ons. Bij een goede briefing staat het hoogtestatief klaar en kunt u bijna meteen aan de slag. Alle logistieke zaken liggen bij ons. Het statief verplaatsen duurt ongeveer een kwartier. Groot voordeel: fotografen behouden zijn of haar copyright en doet zelf de nabewerking en levering aan de opdrachtgever. Deze service verlenen wij voor complete dagprijzen (exclusief km vergoeding) in heel Nederland, Vlaanderen en Duitsland.


De voordelen van Luchtfotografie

 • Voor hoogtefotografie hebben wij geen vergunningen nodig;
 • Unieke beelden zonder obstakels;
 • Door heel Nederland inzetbaar voor diverse doeleinden;
 • Geheel afgestemd op uw wensen;
 • Meekijken vanaf de grond;

 • Voor meer informatie over het laten maken van hoogtefoto’s kunt u direct contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer over onze invloedrijke hoogtefoto’s!


Aan de slag

Lees o.a. ook onze andere diensten: Google streetview trusted, Hoogtefotograaf, 360 graden fotograaf, Interieurfotografie

* Werkgebied heel Europa buiten Europa in overleg.
* Kilometerkosten: €0,37/km
* Alle prijzen zijn exclusief 21%btw.
* Voor eventuele wijzigingen in het streetview programma van en door Google is Panovi niet aansprakelijk.