Prettig Samenwerken

Het is het eindresultaat dat telt, maar de weg ernaar toe vinden we net zo belangrijk. Wij vinden bedrijfsfilms en promotiefilms maken een enorm leuk vak en vinden dat u dat ook zo moet ervaren. Daarom werken wij transparant en met duidelijke deadlines voor elke fase. Dit is een van de basis principes die leiden tot een prettige en goede samenwerking.

Over panovi

Jacques Yasemin fotografeert en maakt bedrijfsfilms voor bedrijven in Raamsdonksveer en heel Nederland. De mensen,producten,reclame,portretten,locaties en de sfeer. Als u opzoek bent naar een bevlogen fotograaf of op zoek bent naar een boeiende bedrijfsfilm, dan bent u bij panovi aan het juiste adres. Mijn vakmanschap is gebaseerd op een behoorlijke werkervaring van jaren. Naast het maken van bedrijfsfilms en fotografie houd Jacques Yasemin en panovi zich ook bezig met 360 graden fotografie voor bedrijven en onder anderen Google Maps. Als Gecertificeerd Google Fotograaf hou ik me bezig met het maken en plaatsen van bedrijven in Google Maps. Met mijn fotografie en bedrijfsfilms ondersteun ik bedrijven bij hun marketingactiviteiten. Wilt u een mooie bedrijfsreportage / bedrijfsfilm of sprekende fotografie in uw personeelsblad, website, reclamecampagne of mooie productfoto’s?

Bedrijfsfilm laten maken; Bedrijfsfilm maken; Virtuele Tour; 360 graden fotograaf; Hoogtefotograaf

Ik werk snel ben flexibel en hou van uitdagingen. Ik werk altijd toe naar een persoonlijk en karakteristieke uitstraling.Daarbij probeer ik de balans te vinden tussen meedenken met de klant en mijn eigen inbreng, die gestoeld is op eigen ervaring en expertise. Mijn doelstelling is het creëren van toegevoegde waarde. Opleidingen : Jacques Yasemin heeft de vakopleiding voor de fotografie cum laude doorlopen, en is dan ook succesvol afgestudeerd aan de Nederlandse fotovakschool in Boxtel. Daarnaast heeft hij kunstgeschiedenis gestudeerd en nog een hbo opleiding fotografie en grafisch vormgeven gevolgd aan de kunstacademie in België. * Panovi is als professioneel fotograaf aangesloten bij de Dupho (Dutch Photographers is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen) * Panovi is gespecialiseerd in 360 graden fotografie en interactieve virtuele tours, hiervoor zijn wij gecertificeerd en aangesloten bij de IVRPA (The International Virtual Reality Photography Association) Benieuwd geworden? Neem dan  eens vrijblijvend contact op. Met vriendelijke groet , Jacques Yasemin *Op alle rechtsbetrekkingen van panovi zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. *Kilometerkosten: € 0,75/km *Alle genoemde prijzen op de website zijn exclusief 21%btw *Prijswijzigingen voorbehouden