Google Virtuele Tour laten maken

Creëer uw online beleving met Google Streetview Trusted (Virtuele tour) en biedt uw bezoekers de mogelijkheid om online in uw pand rond te kijken. Met een virtuele tour van Google Street View Trusted wandelen uw klanten 24 uur per dag bij uw bedrijf naar binnen, ze bekijken het interieur met het gevoel ‘er echt te zijn’, de ultieme online beleving voor uw bezoekers. Als u uw bedrijf ook laat bekijken met Streetview technologie dan vergroot u de betrokkenheid van de bezoekers bij uw bedrijf en vergroot u de kans dat uw online bezoekers ook daadwerkelijk voor uw bedrijf of product kiezen. Google Streetview Trusted en de bijbehorende 360°-tour worden uitsluitend gemaakt door de Google gecertificeerde fotograaf: Jacques Yasemin. Hij zorgt niet alleen voor een betere zichtbaarheid van uw bedrijf op het internet, maar u kunt het resultaat ook integreren in uw website, op uw sociale kanalen en nog veel meer.

Waarom Google Streetview Trusted?

Jacques Yasemin van Panovi is volledig gecertificeerd als Google Vertrouwd Streetview fotograaf. Hij is gespecialiseerd in het maken van een Google Street View Virtuele Tour. Tot voor kort nam men nog de roze pagina’s in het telefoonboek of de goudengids. Tegenwoordig kijkt bijna iedereen met zijn smartphone of tablet op Google. Al is het om een bezoek te brengen aan een kapper, café, restaurant, of snackbar, Internet wordt hierbij steeds belangrijker en interessanter. En wat is er nu mooier dan uw onderneming virtueel te kijk te zetten door middel van een Google Streetview Trusted? Met Google Streetview kunnen potentiële klanten middels een virtuele tour in uw onderneming rondkijken, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Dit schept vertrouwen en bezoekers van deze tours op Google zijn eerder geïnteresseerd om een kijkje te nemen op uw website en daadwerkelijk naar uw onderneming toe te komen om iets te kopen en of te bestellen. Advertenties in kranten en weekbladen brengen kosten met zich mee, en hoeveel van die kranten worden er daadwerkelijk nog gelezen? Hoe valt u als ondernemer nog op tussen al die andere adverteerders in weekbladen? Dit is vrij moeilijk te meten. Wat wel werkt, is een goede vindbaarheid op internet met informatie over uw bedrijf, Door middel van Google business view, gekoppeld aan uw eigen website bent u beter zichtbaar in Google. Waarom is Google zo belangrijk? Google en YouTube zijn de twee meest invloedrijke zoekmachines ter wereld. Google beloont u, als u visueel materiaal op uw website heeft staan. Dit verhoogt de ‘dwell time’ van een website (bezoekersduur) en is indirect een belangrijk ranking factor voor Google.

Neem contact op

Voordelen Google Streetview Trusted

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een Google Streetview Pakket:
  1. Google Streetview Verhoogt uw zichtbaarheid (en die van uw bezoekers) in Google;
  2. Direct zichtbaar in Google Maps/en of Google Streetview;
  3. Gratis Google+ pagina;
  4. Bedrijfsfoto’s/detailfoto’s van uw bedrijf;
  5. Virtuele Tour gemakkelijk te plaatsen op uw eigen website;
  6. Ook te plaatsen op Social media (Facebook, Twitter, etc.)

Virtuele Tour laten maken

Een Google Street View Virtuele Tour bestaat uit een aantal panoramafoto’s afhankelijk van de oppervlakte en indeling van uw bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde technologie als bij Street View in Google Maps. Deze tour zal te vinden zijn via de Google zoekmachine en Google Maps/Streetview. Daarnaast brengt het toegevoegde waarde voor uw website, uw sociale kanalen of webpagina’s. Klanten kunnen dan virtueel door uw bedrijf lopen en een goede eerste indruk krijgen van al uw diensten.

Bedrijfsfoto’s/detailfoto’s

Het tweede deel van het Google Street View Pakket bestaat uit een aantal bedrijfsfoto’s/detailfoto’s van uw bedrijf waaronder interieur en exterieur foto’s, die door Jacques Yasemin geplaatst worden op uw Google+ en Google Places pagina. Nadat de virtuele tour online staat ontvangt u ook nog van Jacques deze detailfoto’s (in hoge resolutie) voor eigen gebruik op bijvoorbeeld uw website of brochures. Deze diensten zijn gratis inbegrepen bij het Google Streetview Trusted pakket.

Google Streetview laten ontwikkelen

De kosten zijn afhankelijk van een aantal technische factoren. U heeft al een mooie presentatie van uw bedrijf v.a. € 395,00 – exclusief btw zie hiervoor  onze actie pagina, afhankelijk van de omvang van de presentatie. Wilt u direct informatie of een afspraak maken met onze fotograaf? Neem dan snel contact op, we bespreken graag met u de mogelijkheden. Zie ook onze portolio. Google virtuele tour; Google streetview

Aan de slag
Panovi.nl en Jacques Yasemin zijn gecertificeerd als Google vertrouwde fotograafen opgeleid om foto’s te mogen maken bij bedrijven,wij voeren dan ook met trots de Google logo’s op onze website. Uw Google virtuele tour kan alleen worden gemaakt door een officiële Google vertrouwde fotograaf.

Lees o.a. ook onze andere diensten: Bedrijfsfilm laten maken, Hoogtefotografie, 360 graden fotografie, interieurfotografie, virtuele tour,

* Werkgebied heel Europa buiten Europa in overleg.
* Kilometerkosten: € 0.37/km
* Alle prijzen zijn exclusief 21%btw.
* Voor eventuele wijzigingen in het steetview programma van en door Google is Panovi niet aansprakelijk.