Start u met een creatief 2016? Laat een bedrijfsfilm maken!

Bedrijfsvideo maken,Bedrijfsvideo laten maken,bedrijfsfilm maken,bedrijfsfilm laten maken, bedrijfsfilm,360 graden fotografie,brabant,nederland,

panovi.nl wenst iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezond en creatief 2016! langs deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in panovi.nl Cheers!

Wilt u in 2016 beginnen met het maken van een mooie bedrijfsfilm of promotiefilm voor uw bedrijf? Of wilt u een mooie virtuele rondleiding door uw bedrijf met 360 graden fotografie? Lees hier beneden de vier voordelen!

 bedrijfsfilm maken,bedrijfsfilm laten maken, bedrijfsfilm,360 graden fotografie,brabant,nederland,

1. Een online video inzetten als verhalen verteller

Met een bedrijfsfilm speel je in op emotie van de klant. Met mooie filmbeelden, Muziek. Het zet een sfeer neer van je bedrijf. En ja, dat is hard nodig. Klanten oriënteren namelijk eerst online. Dan moet je ze wel weten te raken zodat ze jouw bedrijf onthouden en niet de andere. Wil jij dat aan een stukje tekst over laten? Een bedrijfsfilm met mooie beelden, en een goed verhaal raakt je klant. Zo trek je klanten naar je toe. Niets voor niets is een bedrijfsfilm de beste verhalenverteller.

2. Trek de aandacht met een film

En doordat een bedrijfsfilm raakt, trek je de aandacht. Misschien herken je het zelf? Op beurzen vallen stands met bewegend beeld je op. Bij de Chinees of bij de meeste frietzaken en zelfs al bjj de wasstraat kijk jij vaak en alle andere wachtende naar de tv aan de muur waar bedrijven de revue passeren, Het één bedrijf met alleen tekst de andere met een video. Een film trekt aandacht. En Als je eenmaal de aandacht hebt, dan is de kans groot dat je je verhaal kunt doen.

3. Je website word beter vindbaar

Ook bij Google trekt een bedrijfsfilm aandacht. Google is namelijk verzot op diversiteit binnen websites. En dat word vaak beloont ook. Websites met bewegend materiaal komen hoger in de zoekresultaten. En dit is niet geheel onbelangrijk, want klanten oriënteren zich steeds meer online zowel vanaf de desktop computer als de smartphone, Vooral het data verbruik van de  smartphone word alleen maar meer.Het gaat binnen de zoekmachine Google  zelfs zo ver dat een bedrijfsfilm jouw website extra kan laten opvallen in Google. Hoe dan? Neem de bedrijfsfilm op in de xml sitemap van je website en Google plaats een afbeelding met speelknop bij je zoekresultaten, zodat iedereen meteen ziet dat er video content aanwezig is.

4. Van een goede video kunt u jarenlang profiterenEen goede bedrijfsfilm kun je jaren lang inzetten op verschillende manieren. Zorg er wel voor dat de inhoud niet veroudert. Dit zou de levensduur van de bedrijfsfilm kunnen aantasten. En dat zou jammer zijn, want hoe langer de video mee gaat, hoe meer u bespaart kosten om een nieuwe film te laten maken.

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Neem dan eens  vrijblijvend contact op!