Een virtuele tour op Google? Wat heb ik hieraan als ondernemer???

Uw bedrijf op Google maps?

Afgelopen week heeft Jacques Yasemin van Panovi.nl de 360° tour op Google mogen verzorgen voor onder andere Peters Cabooter herenkleding en Profile Car & Tyrecenter te Oosterhout, Het doel is/was om de vindbaar- en zichtbaarheid te verbeteren d.m.v. fotografie en de 360° tour welke voor meer klandizie zorgt. De klanten waren tevreden!

Google Maps is de Gouden Gids van Google.Deze dienst is bedoeld om op basis van locatie de gebruikers suggesties te geven.

Maak een Google + pagina aan, dit is gratis! Vul dit aan met foto’s en een 360° tour (d.m.v. Google gecertificeerd fotograaf). Doe dit want Google geeft voorrang aan bedrijven die dit doen, je komt hoger in de zoekresultaten. Dit zorgt weer voor meer ‘exposure’ voor uw bedrijf. Ga hiermee aan de slag zodat uw bedrijf beter zichtbaar en vindbaar wordt.

Meer weten?
Wilt u beter gevonden worden op het internet? Graag help ik u om uw bedrijf op ‘de kaart’ te zetten! Aarzel niet om contact op te nemen.

Buiten de 360 graden fotografie en Google Virtuele Tours kunt u bij Panovi ook terecht voor het maken van Bedrijfsfilms,Promotiefilms,Productvideo’s, Panovi is werkzaam in heel Nederland en ver daarbuiten.

Meer informatie? leest u dan ook het onderstaande artikel:

wat is google bedrijfsfoto’s
Portfolio Google Virtuele Tours

Hier leest u bedrijfsrecensies van bedrijven waar Jacques Yasemin en Panovi al voor hebben gewerkt.